Uwaga: Gdy proces migracji dobiegnie końca, w prawym dolnym rogu interfejsu użytkownika pojawi się ikona statusu

. Można ją kliknąć, aby wyświetlić stronę Podsumowanie usługi migracji J2C. Jeśli wcześniej nie została zaznaczona opcja
Zapisz podsumowanie migracji do pliku, można zapisać je teraz. Opcja
Zapisz podsumowanie migracji do pliku będzie dostępna, tylko jeśli nie została wybrana wcześniej. Kliknij przycisk OK, aby zamknąć stronę z podsumowaniem.