
jelenik meg. Az ikonra kattintva a J2C áttérési
szolgáltatás összefoglalása oldal nyitható meg. Ha az Áttérés
összefoglalásának mentése fájlba lehetőséget korábban nem adta
meg, akkor most végrehajthatja a mentést. Az Áttérés
összefoglalásának mentése fájlba beállítás csak akkor jelenik
meg, ha korábban nem választotta ki. Az összefoglaló oldal bezárásához
kattintson az OK gombra: 